Saniye Karagözoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

WEB https://edremitsaniyekaragozogluozelegit.meb.k12.tr
Adres : AKÇAY MAH. 5. SK. NO13 SANİYE KARAGÖZOĞLU ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU 3.KADEME 1 EDREMİT / BALIKESİR
VİZYON : Okulumuzun vizyonu, evrensel ahlaki değerler ve bilimsel veriler ışığında, özel eğitime; İhtiyaç,İlgi,Yetenek, Yeterlilikleri doğrultusunda aktif katılımını sağlayarak, toplumla etkileşim ve karşılıklı uyum sağlama sürecini planlamak ve bütünleştirmek ve Özel Eğitim Okulları arasında örnek çalışmalar yapan okul haline getirmek.
MİSYON : Öğrencilerimize yaşama becerilerini ve gündelik ve sosyal hayata kendi ayakları üzerinde durabilme becerilerini kazandırmak ve öğrencilerimizin toplumsal ilişkilerinde farkındalık duygusu oluşturup toplumsal entegrasyonunu sağlayıp iş edindirmeye yönelik beceriler kazandırmaktır.
BAŞARILAR : İlerleyen yıllarda sanatsal, sportif,kültürel alanlarda çalışmalar yapılması planlanmaktadır.

Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER